Nieuws van de kinderkampen!

Ouders ontvangen een weekje voor de start van het kamp alle praktische informatie per mail. Ontving je geen nieuws 5 dagen vooraf, mail ons gerust! We kijken al met plezier uit naar het kamp Lavendel!!!

Je kan nog inschrijven  tot 23 augustus voor het kamp Ezelsoor ma 27- do 30 augustus! 

Alle kinderkampen 2018 lopen van maandag t.e.m. donderdag van 09.00u tot 16.00u met opvang voor en na!
Info en inschrijvingsfiche 2018 (in Word)
Info en inschrijvingsfiche 2018 ( Pdf)   Wat nu?
Zend een e-mail met de per kind-ingevulde fiche door en voer meteen de betaling uit.
Alle betaalde inschrijvingen met een correct ingevulde fiche worden gereserveerd. “Info fiscale fiches”: zie onderaan

Volg de nieuwe Facebookpagina “Kinderkampen in Het Netepaleis Kessel”

 

Ouders en deelnemende kinderen worden bij elk kamp verwacht voor het openingsmoment om 9u. Breng doos, rugzakje en drinkbus, zonnecrème zeker al mee!

Wil je lekkere spaghetti bestellen aan voorverkoopprijs voor een slotdag? Het kan vanaf nu tot de woensdagochtend  vooraf mits je het ingevuld Bestelformulier in omslag meebrengt met gepast cash geld! Tuinen en bar openen op de slotdagen voor iedereen van 15u tot 20u! 

Kijk alvast eens naar Foto’s en kortfilmpjes van vorige kampen!
Ons hele team van jonge begeleiders en professionele kampleiding kijkt al uit naar jullie komst! We maken er samen weer heerlijk kampen van! 

 

Fiscaal attest Het Netepaleis 2018 Ook bij je ziekenfonds  kan je aanvragen om een financiele tegemoetkoming voor het kamp in Het Netepaleis.

Als je de formulieren zelf  invult en meebrengt, geven wij een stempel en handtekenen we dit tijdens het slotfeest.  Opsturen kan ook als je een gefrankeerde omslag geadresseerd toevoegt.