Zomerkampen! 4 -12 jaar

Je kind is van harte welkom op onze heerlijke kinderkampen op dit rustig privaatdomein te Kessel! Wegens groot succes zullen er nu al zijn er 4 zomerkampen doorgaan! Alle kinderkampen 2018 lopen van maandag t.e.m. donderdag van 09.00u tot 16.00u met opvang voor en na! ( zie infofiche).
De kleur en eigenschappen van de “bloem”, de naam van het kamp, staan telkens centraal en maken van elk kamp een unicum! Onze professionele begeleiders zorgen telkens voor keuze-activiteiten zoals natuurbeleving, muziek, knutselen met telkens vele nieuwe leuke activiteiten! Nieuwe dieren zoals kleine pony en 5 kleine geitjes geboren!
Je kan nog inschrijven voor kamp 1-3en 4. (niet voor kamp 9- 12 juli= volgeboekt) er zijn immers beperkte plaatsen:
Info en inschrijvingsfiche (in Word)
Info en inschrijvingsfiche (Pdf)

Kamp LINDEBLOESEMmaandag 2 juli tot donderdag 5 juli
Kamp ZONNEBLOEM maandag 9 juli tot donderdag 12 juli (VOLGEBOEKT)
Kamp LAVENDEL maandag 13 tot donderdag 16 augustus
Kamp EZELSOOR maandag 27 tot donderdag 30 augustus

Wat nu?
Zend een e-mail met de per kind-ingevulde fiche door en voer meteen de betaling uit.
Alle betaalde inschrijvingen met een correct ingevulde fiche worden gereserveerd.

Volg de nieuwe Facebookpagina “Kinderkampen in Het Netepaleis Kessel” met dagelijks update van alle actuele info en nieuwe meldingen! Volg en nodig je vrienden uit, dat is ook fijn voor je kinderen!
Kijk alvast eens naar Foto’s en kortfilmpjes van vorige kampen!
Ons hele team van jonge begeleiders en professionele kampleiding kijkt al uit naar jullie komst! We maken er samen weer heerlijk kampen van! 

Info over de activiteiten:
Een greep uit vele mogelijke activiteiten:

– Atelier voor knutselen met natuurlijk materiaal, tekenen, schilderen, decor, verkleden, fotoshoots, fruitjessticks maken…
Bewaar alvast een oude kader en uw mooie stukjes vilt en stof, lintjes,  e.a. om je knutselwerkje een eigen karakter te geven! 
Lees meteen de praktische info en mogelijkheid om in te schrijven:    Wat, wie, wanneer: Zomerkampen 2018 in leeftijdsgroepen tussen 4 – 12 jaar met nu ook een extra kamp einde augustus!
– Atelier muziek spelen, zingen en dansen…

– Sport , beweging en spel

– Actief met de natuur: dierenverzorging, pony rijden, konijntjesknuffelperkje bij de strobalen, kruidenthee maken, natuurbeleving, fruitsticks maken, diertjes zoeken, zaaien en oogsten, trektocht… strong>

Dagplanning met elke namiddag vrije keuze, net zoals de vorige jaren! 
– Voormiddag: doorschuifsysteem, hoofdactiviteit per leeftijdsgroep
– Middag: picknick in het groen, rust onder de bomen, uitleven op de speelweide
– Namiddag: dagelijks andere geplande activiteiten, bij te wonen naar keuze van elk kind
Waar?
“Het Netepaleis” is een toplocatie! Het is infeite een privaat natuurdomein van 3,5 hectare dat tijdens de kampen aangeduid is vanaf de Nieuwe Bevelsesteenweg in Kessel-Nijlen met 5 unieke overdekte ruimten! Speelweiden, bosranden, buiten- en binnentuinen, spiegelzaal enz.
Alle kampen zijn zonder overnachting en worden professioneel geleid, telkens op maat van de deelnemende kinderen, rekening houdend met natuur, het weer en de wensen van de kinderen.

Er is een “Kiss en ride”, een grote parkingweide maar kom je per fiets, dan geniet je nog meer van deze mooie omgeving en kan je langs het fietsdreefje komen!

Like ook en nodig je vrienden uit onze Facebookpagina Kinderkampen …, Het Netepaleis, dan blijf je op de hoogte van andere activiteiten in Het Netepaleis! Facebookpagina van Het Netepaleis Kessel