KINDERKAMPEN!

Kinderen van 3-12 jaar kunnen nog inschrijven voor een heerlijk kinderkamp ( 09u00-16u00)  van 27 t/m 30 augustus! Info en inschrijvingsfiche 2018 (in Word) Info en inschrijvingsfiche 2018 ( Pdf)  Welkom iedereen om mee te genieten van de binnen- en buitentuinen, van de natuur op het hele domein, tijdens de slotfeesten van de kinderkampen donderdagen 16 en 30 augustus 2018 vanaf 15u00-19u30!  Je kan nu al Italiaanse pasta bestellen aan voorverkoopprijs: Bestelformulier

Info en inschrijvingsfiche 2018 (in Word) Info en inschrijvingsfiche 2018 ( Pdf)  

Onze professionele en creatieve begeleiders zorgen op elk kamp voor andere keuze-activiteiten zoals natuurbeleving, muziek, knutselen, spelletjes doen, kamp bouwen, fotoshoots,  kinderboerderij! De kleur en eigenschappen van de “bloemen” die trouwens bloeien op het domein, staan telkens centraal en maken van elk kamp een unicum! (foto’s onderaan!)

Alle kinderkampen in Het Netepaleis lopen van maandag t.e.m. donderdag van 09.00u tot 16.00u met opvang voor en na! (zie info-fiches)           

Zomerkampen 2018 in leeftijdsgroepen tussen 3 tot 12 jaar met nu ook een extra kamp einde augustus!

Wat?

Sport en spel,  natuur en muziek, knutselen en tekenen in het mobiel MMM-atelier, trektocht en verkleden, kampen bouwen…

Zend een e-mail met de per kind-ingevulde inschrijvingsfiche door en voer meteen de betaling uit.

Alle betaalde inschrijvingen met een bijhorende correct ingevulde fiche worden gereserveerd. Je ontvangt 1x bevestiging. Een week voor de start van het kamp ontvang  je alle praktische info. De communicatie loopt vlot via Email!

Indien je betaalde voor een kamp dat toch volgeboekt zou zijn, krijg je meteen mail en natuurlijk ook je geld terug.  Reservaties kunnen niet terugbetaald worden. Je kan wel mogelijk een vervanger aanbrengen.

Waar?

“Het Netepaleis” is een toplocatie op de Bogaertsheide te Kessel! Het is infeite een privaat natuurdomein van 3,5 hectare dat tijdens de kampen aangeduid is vanaf de Nieuwe Bevelsesteenweg in Kessel-Nijlen met 5 unieke overdekte en open ruimten ver weg van auto’s! Speelweiden, bosranden, buiten- en binnentuinen, spiegelzaal enz.

Er is een “Kiss en ride”, een grote parkingweide maar kom je per fiets, dan geniet je nog meer van deze mooie omgeving. Je kan onderweg blauwe bessen plukken aan 9€/kg. Info en openingsuren: “Zelfpluktuin Bogaertsheide”

Like ook en deel onze Facebookpagina’s en deel de info met je vrienden!

 

Even proeven van kinderkampen?  Kort fotofilmpje met de jongste leeftijd

 2016-2017) foto ’s kinderkampen

Fiscaal attest Het Netepaleis 2018 Ook bij je ziekenfonds  kan je aanvragen om centjes terug te krijgen voor het kamp in Het Netepaleis.

Als je de formulieren zelf  invult en meebrengt, geven wij een stempel en handtekenen we dit tijdens het slotfeest.  Opsturen kan ook als je een gefrankeerde omslag geadresseerd toevoegt.