KINDERKAMPEN!

Je kind kan een heerlijk kamp beleven op dit rustig privaatdomein te Kessel! Onze professionele en creatieve begeleiders zorgen op elk van de 5 kampen voor andere keuze-activiteiten zoals natuurbeleving, muziek, knutselen, kinderboerderij! De kleur en eigenschappen van de “bloemen” die trouwens bloeien op het domein, staan telkens centraal en maken van elk kamp een unicum! Er is op dinsdag ook telkens een andere ontdekkingstocht op maat van elke groep! 

Beperkte plaatsen Alle kinderkampen in Het Netepaleis lopen van maandag t.e.m. donderdag van 09.00u tot 16.00u met opvang voor en na! (zie info-fiches)           

 Schrijf je kind in via onderstaande link:
Info en inschrijvingsfiche 2018 (in Word)
Info en inschrijvingsfiche 2018 ( Pdf)

 • Paaskamp 2018: Nieuw met vooral muziek- en natuurbeleving! Kamp HYACINT voor jongeren 9 tot 14 jaar ma 9 april tot do 12 april 2018
 • Zomerkampen 2018 in leeftijdsgroepen tussen 4 tot 12 jaar met nu ook een extra kamp einde augustus!
  Kamp “LINDEBLOESEM” maandag 2 juli tot donderdag 5 juli
  Kamp “ZONNEBLOEM” maandag 9 juli tot donderdag 12 juli
  Kamp “LAVENDEL” maandag 13 tot donderdag 16 augustus                                                                                                  
 •  Kamp “MUZIEK op den buiten” zondag 19 t/m vr 24 augustus (1 groep 9-14j met overnachting in tentjes, organisatie Afya < Gezinsbond Vlaanderen)
  Kamp “EZELSOOR” maandag 27 tot donderdag 30 augustus
 •           Wat?

  Sport en spel, natuur en muziek, knutselen en tekenen, trektocht en verkleden, zebrapad maken ( kleuters) en kamp bouwen…

  Leeftijdsgroepen: lentekamp: er is maar 1 groep van 9-12 jaar / zomerkamp:  Vlinders 7-12 jaar,  Bijtjes: 5/6/7 jaar, Rupsjes 4/5 jaar( toon begrip voor flexibiliteit-we houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van de kinderen voor zover het haalbaar is) Vanaf 12u kunnen alle kinderen  altijd vertoeven met wie ze wensen! Voormiddag is eerder op leeftijd met zelfde groep)

  Zend een e-mail met de per kind-ingevulde fiche door en voer meteen de betaling uit.

  Alle betaalde inschrijvingen met een bijhorende correct ingevulde fiche worden gereserveerd. Je ontvangt 1x bevestiging.

   Indien je betaalde voor een kamp dat toch volgeboekt zou zijn, krijg je zo spoedig mogelijk mail en natuurlijk ook je geld terug.

  Waar?

  “Het Netepaleis” is een toplocatie op de Bogaertsheide te Kessel! Het is infeite een privaat natuurdomein van 3,5 hectare dat tijdens de kampen aangeduid is vanaf de Nieuwe Bevelsesteenweg in Kessel-Nijlen met 5 unieke overdekte en open ruimten ver weg van auto’s! Speelweiden, bosranden, buiten- en binnentuinen, spiegelzaal enz.

  Er is een “Kiss en ride”, een grote parkingweide maar kom je per fiets, dan geniet je nog meer van deze mooie omgeving.

  Like ook en deel onze Facebookpagina’s en deel de info met je vrienden!