KINDERKAMPEN!

Geef je kind tussen 3 en 12 jaar een heerlijk kinderkamp in Het Netepaleis kado! Wij maken elk kamp op maat, voor elke groep is er iets bijzonders. Pony “Django” kijkt al toe en de jonge geitjes springen dartel in hun weide! Het wordt weer heel fijn!  Je kan nog inschrijven voor de zomerkampen via onderstaande link:
Info en inschrijvingsfiche 2018 (in Word)
Info en inschrijvingsfiche 2018 ( Pdf) 

Wens je een kamp voor je tiener met overnachting? Het kan ook in Het Netepaleis met Afya van Gezinsbond Vlaanderen!

Info kamp met overnachting via Afya < Gezinsbond

Meer over de kinderkampen in Het Netepaleis:

Je kind kan een heerlijk kamp beleven op dit rustig privaatdomein te Kessel! Onze professionele en creatieve begeleiders zorgen op elk kamp voor andere keuze-activiteiten zoals natuurbeleving, muziek, knutselen, spelletjes doen, kinderboerderij! De kleur en eigenschappen van de “bloemen” die trouwens bloeien op het domein, staan telkens centraal en maken van elk kamp een unicum! Er is op dinsdag ook telkens een andere ontdekkingstocht op maat van elke groep!   
Even proeven van kinderkampen?  met de jongste leeftijd ( zomers 2016-2017)
Beperkte plaatsen Alle kinderkampen in Het Netepaleis lopen van maandag t.e.m. donderdag van 09.00u tot 16.00u met opvang voor en na! (zie info-fiches)           

  • Zomerkampen 2018 in leeftijdsgroepen tussen 3 tot 12 jaar met nu ook een extra kamp einde augustus!
    1 Kamp “LINDEBLOESEM” maandag 2 juli tot donderdag 5 juli
    2 Kamp “ZONNEBLOEM” maandag 9 juli tot donderdag 12 juli (volgeboekt= alleen nog met wachtlijst)
    3 Kamp “LAVENDEL” maandag 13 tot donderdag 16 augustus                4 Kamp “EZELSOOR” maandag 27 tot donderdag 30 augustus    
  •  Kamp “MUZIEK op den buiten” zondag 19 t/m vr 24 augustus (1 groep 9-14j met overnachting in tentjes, organisatie Afya < Gezinsbond  Mail Afya)afya@gezinsbond.be

     Wat?

Sport en spel,  natuur en muziek, knutselen en tekenen in het mobiel MMM-atelier, trektocht en verkleden, zebrapad maken ( kleuters) en kamp bouwen…

Zend een e-mail met de per kind-ingevulde fiche door en voer meteen de betaling uit.

Alle betaalde inschrijvingen met een bijhorende correct ingevulde fiche worden gereserveerd. Je ontvangt 1x bevestiging.

 Indien je betaalde voor een kamp dat toch volgeboekt zou zijn, krijg je meteen mail en natuurlijk ook je geld terug.

Waar?

“Het Netepaleis” is een toplocatie op de Bogaertsheide te Kessel! Het is infeite een privaat natuurdomein van 3,5 hectare dat tijdens de kampen aangeduid is vanaf de Nieuwe Bevelsesteenweg in Kessel-Nijlen met 5 unieke overdekte en open ruimten ver weg van auto’s! Speelweiden, bosranden, buiten- en binnentuinen, spiegelzaal enz.

Er is een “Kiss en ride”, een grote parkingweide maar kom je per fiets, dan geniet je nog meer van deze mooie omgeving.

Like ook en deel onze Facebookpagina’s en deel de info met je vrienden!