Wat en waar?

Omgeving en sfeer?

Je ken Het Netepaleis langs een kasseiweggetje, die nadien kronkelend langs een aardeweg tussen oude eiken- en beukenbomen loopt.  Een onopvallend gebouw tussen bomen toont alleen een stukje van een glazen serre die door de bewoners omgebouwd werd tot een glazen patio met binnentuin, vanaf de lente tot de herfst getooid met kiwiplanten, olijfbomen en passiebloemen. Je hebt er wijd uitzicht op de tuin, boomgaard en het veld met boskant en oude eiken. Volg de wandelpaden langs wilde bloemen en bijenhotels, waar een natuurgids je graag vertelt over wat er leeft. 

Waar ligt Het Netepaleis Kessel?
Het Netepaleis ligt temidden velden en bosranden op de Bogaertsheide in Kessel nabij de Grote Nete: Bogaertsheide 14 Kessel-Nijlen.

Alleen toeankelijk en bewegwijzerd tijdens activiteiten. Volg dan de wegwijzers (MMM) vanaf de Nieuwe Bevelsesteenweg 54-56 te 2560 Kessel.

Er is een ruime parking op de weide maar als fietser geniet je nog meer van de Bogaertsheide! Elke hond dien je in de natuur dus ook op de Bogaertsheide aan de lijn houden.