Volwassenen

Je kan nog wel een aanvraag doen om in 2018-2019 uw feest, teambuilding, ledenfeest in Het Netepaleis te plannen maar er worden niet veel activiteiten aangenomen. Er wordt immers rekening gehouden met de natuur! Info- en aanvraagformulier voor gebruik van Het Netepaleis

Ook als het om natuurbeleving en duurzaamheid gaat ben je in Het Netepaleis op de juiste plaats. Alleen toegankelijk op dagen van publieke activiteiten.
Wens je als volwassene een bepaalde workshop of activiteit te volgen, stel vrijblijvend de vraag aan hetnetepaleis@gmail.com. Indien voldoende interesse organiseren we ook dans, djembé zang ea voor volwassenen! Mensen die houden van genieten van de natuur kunnen in en om Het Netepaleis hun hartje ophalen. Alle ruimten zijn transparant en geven uit op een mooi groen landschap. Wij gaan ervan uit dat de bezoekers respect hebben voor materiaal en de natuur rondom.

Wandelpaden op privaatterrein zijn gemakkelijk toegankelijk ook voor mensen die moeilijker kunnen stappen of voor rolstoelgebruikers. In de Klanktank komen zwaluwen mee zingen!

Voor wandelaars en fietsers is Het Netepaleis een goed gelegen plek om kilometers ver de Grote Nete te volgen.
MET UW HOND AAN DE LIJN BLIJFT BOGAERTSHEIDE VOOR MENS EN DIER FIJN!