Muziek

 

Welkom voor 20 jaar MMM Feest in Het Netepaleis te Kessel op zondag 22 april 2018! 

MMM verbindt al 20 jaar lang Mens en Milieu met een taal die iedereen verstaat: Muziek.

Muzikale opening met Vlaams Minister Sven Gatz voor het feest van 20 jaar MMM in Het Netepaleis te Kessel op Erfgoedzondag!

Sinds 1998 kwamen al talloze mensen uit het hele land en ver daarbuiten naar de MMM-stages die steeds verbinding maakten met Mens en Milieu. 

Om 10u00 is iedereen welkom voor de opwarming van het pop-up MMM-orkest en koor. De 5 liederen worden ingezongen in de klanktank bij de inkom. Iedereen die wenst kan mee komen zingen of spelen.

Om 11u00 muzikale opening! Vlaams Minister Sven Gatz, Marleen Vanderpoorten komen voor de inhuldiging van het feest! Hilde Frateur en voorzitter Michael Lauwers geven alle bezoekers een rondleiding langs alle 5 podia, waar nadien telkens korte voorstellingen starten op hetzelfde uur. Je zal dus moeten kiezen, dit is dan ook het thema van Erfgoeddag! Info van de muziekoptredens kan je hier vinden:                  

 

 

 

 

  •  14.00u Muziek tot bij de sterren 

Het Ukulogisch Museum met Peter Van Eyck en Luc Tegenbos  brengt het mooie “’s Avonds als de sterren dwalen” tijdens een intieme In Memoriam voor overleden artiesten en vrienden van MMM, zoals o.a. Wannes Van de Velde, Dirk Van Esbroeck, Koen De Smet, Gunter Bauweraerts, Wilfrid Moonen die hier bij MMM hun muziek hebben doorgegeven.  We zingen “Rolling home” voor vrienden die we vaak bij MMM-activiteiten konden ontmoeten, André De Fré, Marion Peelen, Jan Dupon, Marc Vranckx die onlangs zijn heengegaan.

Wens je mee te spelen of te zingen? Info volgt!

Proevertjes: Vredeslied in vele talen (Muziek & Tekst: Hilde Frateur cd Stad) WORLD OF PEACE! 5 Talen met akkoorden en schema ST20 JAAR MMM HF

Volg het programma op www.hetnetepaleis.be en de facebookpagina van het Netepaleis!