20 Jaar MMM op Erfgoedzondag 22 april 2018!

Welkom voor 20 jaar MMM Feest in Het Netepaleis te Kessel op zondag 22 april 2018! Gratis inkom voor de hele familie!

Om 10u00 zing of speel mee in het pop-up MMM-orkest en koor. We warmen op in de Klanktank!

Om 11u00 zullen  Vlaams Minister cultuur, media, jeugd, Sven Gatz ,Marleen Vanderpoorten, burgemeesters Verbeeck en Horemans, schepen Luyten de 5 unieke podia  inhuldigen, bijgestaan door initiatiefnemers Hilde Frateur en Michael Lauwers, presentator Chris Michel en vele muzikanten.  MMM viert dan immers haar 20 jaar!

Tussen 11u00 en 19u00: Korte optredens van o.a. Het Ukulogisch Museum, Iwein Jacobs, Zaza goes jazzy, Pickin’ Daddy, Manneke Maan, Alameezo, Guido & Friends, Steefia’s

– Zaaien met Regionaal Landschap Rivierenland, bijenverhaal Bart Vandepoele en Bruno Remaut…

– In Memoriam voor o.a. Wannes Van de Velde, Dirk van Esbroeck en vrienden

– vertelling door oa Walter Horemans, Cis Peeters…

– Kinderanimatie met Mieke, Kaat en Jet de Bosnimf!

Op Erfgoeddag is Het Netepaleis uitzonderlijk open voor publiek. Het Netepaleis is aangeduid vanaf Nieuwe Bevelsesteenweg 54-56 te Kessel. Volg de MMM-pijlen langs prachtige oude eiken en beuken op de Bogaertsheide. Er is een grote parkingweide maar het is er ook heerlijk per fiets. !Klik hier op “ik ga” en nodig je vrienden uit!

Er zijn de hele dag meer dan 20 korte voorstellingen die telkens op hetzelfde uur starten zodat de bezoeker zal moeten kiezen. “Kiezen” is dan ook het jaarthema van Erfgoeddag! Kiezen tussen en boeiend verhaal over de wondere wereld van de bijen of een optreden van Het Ukulogisch Museum? Of kies je gewoon een portie heerlijke hete paella met een glas rode wijn?​ Lees er meer over bij de juiste “M”: 

Mens
Milieu
Muziek 
MMM verbindt al 20 jaar lang Mens en Milieu met Muziek. Hilde Frateur, drijvende kracht en bezielster van MMM liet de vzw groeien en bloeien. MMM bouwde al vele bruggen en werkte  grote muzikale projecten uit in binnen- en buitenland, ook met kinderen.  De laatste jaren kunnen kinderen tijdens de succesvolle kinderkampen op het natuurdomein van Het Netepaleis hier hun hartje ophalen met muziek en natuurbeleving!

Op 22 april 2018 halen we de  fijne herinneringen van 20 jaar MMM graag boven. Het is dan ook Erfgoeddag en weldra Feest van de Folk!  Het wordt pas écht feest als jouw vrienden er ook zijn! Dank om de promo te delen. Alle medewerkers en artiesten werken op Erfgoeddag volledig op vrijwillige basis, waarvoor vzw MMM iedereen heel dankbaar is. Anders zou dit niet mogelijk zijn!  Er is gratis inkom. We hopen dan ook op uw komst.

Muziek met meer dan 20 artiesten?

 Iwein Jacobs (Accordeons Viseur) onthaalt je tot 12u30 bij de inkom. Kom dus zeker op tijd! 

Heerlijke paella in de grote pan!

 

 

 

 

 

 

 

Volg het programma  facebookpagina  en klik ” gaan” op het evenement!