Amazonemmm.be – Mens, Milieu, MuziekProjecten van MMM

Mooi artikel door redactie van Landschapskrant Regionaal Rivierenland nr 17 november 2016

Mooi artikel door redactie van Landschapskrant Regionaal Rivierenland nr 17 november 2016

MMM bouwt bruggen tussen mensen, zorgt voor kwaliteit in muziek voor volwassenen en kinderen, social including. Zo maakt MMM in 2017 nieuwe programma’s voor mensen met een beperking ism vzw Sjarabang, Pegode, Ritmica Hove…
-MMM werkt projecten uit die mensen kan helpen om ook muzikaal te werken rond bepaalde thema’s.
-MMM werkt ook aan de aanplanting van het hele domein van Het Netepaleis Kessel met oa een boomgaard met oude fruitsoorten, zaaien van akkerfauna, organiseren of medewerken aan workshops rond bloemrijk grasland ism Rivierenland, Bosgroepen e.a.
-MMM maakt akoestische muziek, Nederlandstalig lied en Folk beter bekend bij het publiek door samenwerkingsprojecten met vzw Nekka-Nacht, Westelfolk, Trefpunt Gent, Muziekmozaiek e.a.
-MMM werkt samen met gemeente Nijlen om de “Week van de Amateurskunsten (WAK)” en “Erfgoeddag” een mooie plaats te bieden.
MMM steunt “Bruggen bouwen” en inburgeringsprojecten oa ism Stad Mechelen
MMM werkt samen met vzw Steenschuit. Hilde Frateur schreef lied “Aan boord van den Belgica” dat zij tijdens Music for Life op de werf zal zingen, samen met de harmonie van gemeente Boom. 19 december 2015 werf Den Belgica, Noeveren te Boom.

Werkdag op de werf van Den Belgica

op een werkdag op de werf van Den Belgica

Sinds 2001:
Scholenprojecten

Reisprojecten
Reis 10° Internationaal Muziekfestival Sharq Taronalari met steun van de Vlaamse Overheid.

MMM Estival – MMM 15 jaar
zo 27 april 2014 KLANK & TANK in Het Netepaleis op Erfgoeddag Grenzeloos  en FEEST VAN DE FOLK 2013!

MMM 20 jaar? !Feest! in Het Netepaleis Kessel, opening met MMM-pop-up- orkest op Erfgoedzondag 22 april 2018 om 11u door minister Sven Gatz en meer dan 20 voorstellingen, gratis inom!

BAHAI KUBO met beelden van het zingen op vele scholen én van de zingende en dansende mensen op de Filipijnen die het liedje BAHAI KUBO leerde aan Hilde Frateur.

Vind ons ook in andere projecten rond klimaat ( oa Art for fair in Burkina Faso)op Facebook bij HEET OP DE PLANEET! Taggen en delen!
MMM is ook initiatiefnemer en ondertussen vast medewerker van vzw Nekka wat betreft Nekka De Djees!

Zoek je nog gepaste muziekgroepen voor uw evenement? Vraag ons info..

Boek rechtstreeks de optredens, interactieve voorstellingen of workshops voor 2018-2020!

KUNSTPROJECT?
– Zoek je een samenwerking voor je project rond kunst & klimaatopwarming, kunst & respect? In dit filmpje leidt Hilde Frateur je langs de 54° Biënnale di Venezia met o.a.Roberto Tombesi, Carlo Buffa en Angel Vergara in het Belgisch Paviljoen.