Amazonemmm.be – Mens, Milieu, MuziekOptredens

Boek je bij MMM dan heb je geen boekingskosten en regel je alles rechtstreeks!
-Onze Topper “Heet op de Planeet” Hot Heet Heiss in alle formaten, van solo tot hele band tijdig te reserveren!

– Nieuw: Hilde ‘s Eko-Trip: programma klein en groot, van workshop tot optreden, solo of in duo, voor en met mensen met en zonder beperking. Hier kan gezongen en gedanst worden!
-Nieuwe interactieve familie-/schoolvoorstellingen “Janneke Maan en Hilde Sopraan” waarbij Hilde de wereld bekijkt van heel ver. Hierbij zingt en speelt ze haar liederen die ze vanuit de hele wereld meebracht en zelf bewerkte tot een mooi geheel.

Hilde Frateur Solo

Op aanvraag ook:

1. Hilde Frateur en Hans Mortelmans met Water en ontij!” en andere programma’s op aanvraag.

Luister clipje 1-12-2015:Water uit de hemel, Muziektekst/ zang Hilde Frateur. Gitaar Hans Mortelmans

Je hoort hen zingen van op de Schelde. Hun driemaster is geladen met gitaar, accordeons, ukulele, een rasp en een grote trom. Liefde en water of liefde voor water? Alleen water loopt waar het wil, de rest loopt soms anders af.
Varen zij naar Antarctica, net als Amundson, Cook en de Gerlache, of zijn ze gestrand aan hete Italiaanse rijstvelden? Bezingen zij in verschillende talen de eindeloosheid van water en vertellen hun liederen ook over hun bezorgdheid om water? Zowel eigen werk als liederen van Bobbejaan Schoepen, Wannes van de Velde, Woody Guthrie…

2. Hilde Frateur met eigen werk bij “Nite Spirit” volledig Nederlandstalig, amusement, dans, pop, rock… ambiance verzekerd! Met hele band of kleinere groep. Voor groot publiek!  Alle info op aanvraag, geen boekingskosten.

3. “DE SCHELDEGODIN” in woord en lied!
Doorleefde poëzie en verhaal van en door Cis Peeters bevloeid met muziek en pakkende liederen rond water door Hilde Frateur.

4. Anderstalig:
Hilde Frateur gaat op Italiaanse toer, zij speelt ook met Duo Tombesi voor zuiderse optredens en Daniel Wikslund (Lapland)!

Filmpje jeugdvoorstelling in Jazzenede:
Hilde Frateur op Festival Jazzenede