Amazonemmm.be – Mens, Milieu, MuziekLentekamp 9 – 14 jaar

Nu ook een kamp tijdens de paasvakantie voor alle jongeren van 9 tot 14 jaar! Telkens van ma tot do van 9u-16u met voor – en na-opvang!  Tijdens dit kamp staat vooral natuurbeleving en muziek centraal. Van diertjes zoeken, bijleren over natuur, zaaien, planten maar ook liedjes maken, zingen, instrument bespelen enz Beperkte plaatsen! 
Info en inschrijvingsfiche per kind: Minimaal 10, maximaal 16 plaatsen! zie op de pagina kinderkampen in Het Netepaleis

Paaskamp 2018… Nieuw!
  Intiem kamp in kleine groep voor jongeren van 9 tot 14 jaar  HYACINT ma 9 april-do 12 april 2018 van 09.00u tot 16.00u met opvang voor en na!(zie info).


Wat nu?
Zend een e-mail met de per kind-ingevulde fiche door en voer meteen de betaling uit.
Alle betaalde inschrijvingen met een bijhorende correct ingevulde fiche worden gereserveerd. Je ontvangt 1x bevestiging.
Wat als een kamp volgeboekt is? Dan lees je het hier.
Volg de nieuwe Facebookpagina “Kinderkampen in Het Netepaleis Kessel” met dagelijks update van alle actuele info en nieuwe meldingen! Volg en nodig je vrienden uit, dat is ook fijn voor je kinderen!
Kijk alvast eens naar Foto’s en kortfilmpjes van vorige kampen!
Ons hele team van jonge begeleiders en professionele kampleiding kijkt al uit naar jullie komst! We maken er samen weer heerlijk kampen van! 

Info over de activiteiten: Zie hieronder voor zomerkampen!
1 Paaskamp HYACINT 
Wat? 
• Muziek: zang, improvisatie, luisterspel, initiatie zang en ukulele spelen, samenspel op het gehoor…Inoefenen van een (vrijblijvend) optreden met veel muzikanten op zondag 22 april!
• Dans: van Folk tot Hiphop, beweging en spelletjes
• Atelier van tekenen, knutselen, schilderen, werken met natuurlijk materiaal …
• Natuurbeleving, zaaien wilde bloemen, bijenhotel bouwen, dierenverzorging…en spelen!
Waar?
“Het Netepaleis” is een toplocatie! Het is infeite een privaat natuurdomein van 3,5 hectare dat tijdens de kampen aangeduid is vanaf de Nieuwe Bevelsesteenweg in Kessel-Nijlen met 5 unieke overdekte ruimten! Speelweiden, bosranden, buiten- en binnentuinen, spiegelzaal enz.
Alle kampen zijn zonder overnachting en worden professioneel geleid, telkens op maat van de deelnemende kinderen, rekening houdend met natuur, het weer en de wensen van de kinderen.
Bij zonnig weder zijn de meeste activiteiten buiten. Bij nat of koud weer geeft onze Binnentuin een zuiders gevoel en geeft ook de Spiegelzaal veel mogelijkheden. Zelfs in de Klanktank, de Klimaatbus of het Boshuisje kan je met je groep gezellig vertoeven!

Er is een”Kiss en ride”, een grote parkingweide maar kom je per fiets, dan geniet je nog meer van deze mooie omgeving en kan je langs het fietsdreefje komen!

Like ook en deel onze Facebookpagina, dan blijf je op de hoogte van andere activiteiten in Het Netepaleis! Facebookpagina van Het Netepaleis Kessel